Známe celebrity a ich takmer dokonalí dvojníci: Aha, veď sú úplne ako cez kopirák!

Jedna veľmi známa fráza hovorí, že každý z nás má na svete svojho dvojníka. A nejde pritom o jednovaječné dvojčatá, ale o úplne cudzích ľudí. Takéto prípady poľahky nájdeme aj v šoubiznise.

Majú podobné črty tváre, nosia takmer navlas rovnaké účesy a dokonca sa živia rovnakým zamestnaním. Reč je o celebritách, ktoré majú svoje dvojičky rovno pod nosom vo svojej brandži. Existuje totiž niekoľko známych osobností, ktoré sú úplne ako cez kopirák. Azda najväčšia podobnosť je medzi kontroverznou speváčkou Rihannou a indickou modelkou Keene Kujur. Tmavovlásky s čokoládovou pleťou by pokojne mohli o sebe hovoriť, že sú sestry a málokto by mal pochybnosti.

Nesmierne sa na seba ponášajú aj herci Javier Bardem a Jeffrey Dean Morgan známy zo seriálu Walking Dead. Na prvý pohľad je naozaj ťažké rozlíšiť, ktorý je ktorý. Veľká podobnosť je aj medzi herečkami Keirou Knightley a Natalie Portman či medzi Margot Robbie a Samarou Weaving. Že medzi sebou nemajú žiadne pokrvné puto by mohli vysvetľovať aj herci Kurt Russel a Jeff Bridges. Nuž, na známej fráze, že každý z nás má na svete svojho dvojníka, asi naozaj niečo bude. Čo poviete?