Nenápadný zvárač všetkým vytrie zrak svojím menu: WOW, takto vedia variť remeselníci?

Matej je zváračom z Liptova, ktorý si žije svoj sen. S milovanou manželkou si vybudovali dom podľa svojich predstáv. A ona je určite šťastná, keďže má doma aj šikovného kuchára!

Postavil dom, vie zvárať železo a ani ani v kuchyni nie je ľavý. Pomôže mu dnes síce manželka, no ani sám by sa v novučičkej kuchyni Matej nestratil. Pre hostí si po včerajšom ženskom programe na podpätkoch pripraví čisto mužské. Hostia budú musieť zabíjať klinec do dreva. Môže sa zdať, že je to jednoduchá vec, no keď sa začnú hostia pretekať o tom, kto je najrýchlejší, nebude to také jednoduché!

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

Po fyzicky náročnom programe nebude hostí čakať večera ako pre robotníkov. Práve naopak. Menu bude skutočne na úrovni. Hostia sa zhodnú na tom, že ich Matej milo prekvapil. Hlavné jedlo hostí prenesie do Talianska. Napriek tomu, že to bude len kuracina a zemiačky, hostí kuchár prekvapí, ako elegantne ho naservíruje. Po jeho hosťoch ostanú len prázdne taniere. Variť vie, ale že je to aj pekár? Vyzerá, že Matej by si mohol pokojne otvoriť popri zváračskej živnosti aj tú kuchársku. Takto vysoko nastavenú latku už v utorok sme tu dlho nemali! 

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!