Daniel prinesie zaujímavý experiment: Vedeli ste, že popcorn sa dá urobiť aj z tejto obilniny?

Trojica šéfkuchárov už ukázala svoj talent na varenie a pečenie. Dnes je na rade Daniel Marek. Možno by ste čakali, že sa latka nedá zdvihnúť ešte vyššie. Daniel prinesie zaujímavé menu aj experiment!

Daniel Marek v kuchyni rád experimentuje a nebude tomu inak ani v Bez servítky. Hosťom pripraví niečo, čo sme tento týždeň ešte nevideli. Hlavným chodom v podobe diviny nespraví krok vedľa, dezert zoberie jeho konkurentom na chvíľu dych. A čo bude ako predjedlo? Rybu sme tento týždeň už v Bez servítky videli, nie však pstruha. V marinovanej podobe ho hosťom prinesie na tanieri Daniel. Sladko-kyslú chuť doplní citrón a limeta. O tom, že ryba sa dá "okysliť" inak než kyslím aspektom v samotnom mäse sme sa dozvedeli počas včerajšej epizódy. Tradične na kyslo však dnes Daniel namarinuje obľúbenú rybu, ktorá je lokálnou surovinou. Ďalšou ovocnou chuťou pri rybe bude aj jablko! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Neostaneme však pri rybe a zeleninovej oblohe. "Mám rád, keď to má nejaké hrany, ostré, tvary, že to nie je len tak buchnuté," prezradí Daniel, ktorý si z uhorky vytvorí atraktívne tvarované guličky. V dnešnom týždni sa len tak hodeného jedla na tanieri nedočkáte. Pri týchto tvaroch však neostaneme. K dnešnému predjedlu by ste si pokojne mohli zapnúť nejaký dobrý film. Fantázii sa medze nekladú pri varení našich šéfkuchárov. Ako chrumkavý element zvolí Daniel obľúbený "snack" do kina. Popcorn však bude v netradičnom šate - miesto kukurice ho pripraví kuchár z pohánky. Pohánka dokáže popukať rovnako ako popcorn. Chuť je však viac oriešková. Je to zároveň zdravšia možnosť k filmu. Pripraviť si takéto pukance môžete aj doma. Sleduje dnešnú epizódu a dozviete sa, ako Daniel túto prílohu pripravil! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!