Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Hlavné jedlo:
pečená krkovička
vajcia
polohrubá múka
kapusta
horčica
cibuľa, cesnak
cukor
ocot
kmín
olej
Postup:
Mäso naklepeme, osolíme, nakoreníme, dáme horčicu, dáme na plech, nakrájame nato cibuľu, cesnak podlejeme vodou a dáme piecť.
Kapusta:
Nakrájame kapustu, do hrnca dáme trošku oleja, ošmahneme kapustu, dáme tam kmín, vegetu, podlejeme vodou, necháme dusiť, nakoniec pridáme trochu octu a cukru.
Knedľa:
Pripravíme si kvások - polohrubá múka, soľ, vajíčko, vypracujeme cesto, ktoré necháme vykysnúť, ak je cesto vykysnuté, tak si pripravíme bochníčky, ktoré varíme 10 min. vo vriacej vode.