Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Kozla pečené na sene a následne namarinovane v orient koreni
Omáčka na zálievku pre kozla - indická masalla (pretlak, korenie, zázvor, kokos mlieko, koriander)
Raita (bryndza, cesnak, jogurt, mäta)
Krupoto ala biryani (krúpy, šafran, pretlak, koriander, červená cibuľka)
Naan bread (drozdie, muka, olej cukor, maslo, žihľava)
Postup:
Kozľa napacujem. Orient korenie, zaúdim na sene a na sene ho dám piecť 2 hodiny, potom premyjem od sena a zalejem orient omáčkou a dopekám 40 minút, medzitým spravím rýchly naan chlieb - droždie, múka, olej a nechám vykysnúť 30 minút, potom urobím 5 placiek na panvičke, ďalej urobím krupoto na štýl biriyani so šafranom, korenín s Indie a uvarených krúp dopredu, k tomu ešte rýchlo vymiešam s bryndzou - raitu s mäty, cesnaku a bryndze, jogurt. Pred servírovaním jahňa ešte raz zaúdim na sene, aby mali zážitok.