Používate zastaralú verziu prehliadača, z tohto dôvodu nie je možné prehrať video.
Prosím, aktualizujte si prehliadač na najnovšiu verziu.
Potrebujeme:
Kuracie prsia
Jahňací chrbát
Mrkva
Karfiol
Maslo
Šafrán
Soľ, korenie
Špenát
Cesnak
Demiglace
Mlieko
Smotana
Červené víno
Postup:
Karfiol sa uvarí vo vývare aj so šafranom, jahňací chrbát sa zatiahne na olivovom oleji s cesnakom a tymianom, kuracie sa rozmixuje so špenátom, cesnakom, soľou a korením, potom sa zatiahnuté jahňa obalí v rozmixovanom kurati a zroluje sa do fólie a da sa do sous vide na 45 min. na 70 stupňov. Mrkva sa bude blanšírovať a glazovať na masle s cesnakom. Potom sa to už len nakrája a servíruje.